Pripps blå

Pripps blå, har druckit några burkar och inte smakar det bra. Ser först nu att de skryter med 50% lägre kolhydrathalt. Varför inte skriva 50% sämre smak direkt?
En njutning att ta första klunken ur en burk Arboga efter pripps piss.

Cocacola pant?

Vad är det för dumheter att sluta med pant på cocacolas flaskor?  Hoppas verkligen inte detta är ännu ett exempel på företag som styr politik.

Ledig Lördag

Stockholm... värdelös dag i Sveriges huvudstad. Är man inte intresserad av shopping, cafeliv och andra människors stil och klädsel finns inte mycket att göra här för en ensam man förutom att hälla i sig alkohol.
Gick på stan en sväng men höll på få någon slags panikångest av allt menlöst moderiktigt slödder.
Längtar efter frihet och kärlek men båda tycks svårt att finna utan mer pengar.

Deadalos de Sate - Varför då?

Varför kallar jag mig Deadalos de Sate?

de Sate, såklart har jag tagit namnet de Sate som en hyllning till Marquise de Sade.
Deadalos har jag uppenbarligen skapat utifrån James Joyce men liksom hos honom vill jag även finna mina rötter hos skaparen av Ikaros vingar och Minotaurus labyrint.

Deadalos har jag kallat mig på internet sedan 1996. Suffixet de Sate tillagt 1998, då jag använde namnet i diverse  straffbara försändelser till myndighetsliknande instutitioner...

Jag har inget, eller iaf inget stort, behov av att få bekräftelse så att jag skriver här under annat namn än vad som står i folkbokföringen ger större frihet.

Kalla mig feg om du vill.


Det Vackraste.

Fnitter,

Försynta leenden och stora ögon.

Kroppen hos flickan som nyss blev kvinna.

Skönhet lik den hos Alver.



Kalla mig vad du vill men vad jag ser som vackert kan jag inte råda över. Tonårsflickors sexualitet diskuteras idag istort sett överallt, i DN påstods här om dagen att en 17 årig flicka idag har fler sexuella kontakter under ett år än en kvinna född på 60-talet haft under hela sitt liv. Att det är sant är nog tveksamt men unga tjejer idag har många lösa förhållanden och är villiga att pröva lite av varje. Att vara 35 och ha sex med en 15-årig högstadieelev är helt lagligt och ganska trevligt. Att närma sig det förbjudna är i sig upphettsande för många och själv känner jag mer och mer dragning åt allt yngre flickor...


Nyfiken tonårsflicka? Hör gärna av dig.

Avocado...

Att det ska vara så svårt att lära sig.
Man får vad man betalar för.
Handla billiga avocados i nät på ICA av märket euroshopper är jävligt korkat, vitan av ett överkokt ägg fyller funktionen i en guacamole bättre. Den blir till och med grönare...

Vill påstå att jag gillar chilenska avocado bäst. Avocado från Israel är klart sämst.

Se http://www.avocado.org för tips, recept och info om avocados.

RSS 2.0