Pirate bay

Trött på medelklassungar som tycker att allt ska vara gratis och inte vill göra rätt för sig.
Stöld ska ge fängelse.

Special brew x-strong 7,5...

Dricker Kopparbergs special brew x-strong 7,5...
smakar så där lagom men gör ju snabbt sitt så hjärnan min inte behöver vara sig själv.
Önskar jag behövde dricka mindre för att känna mig som människa.
Det som sliter i själen kan ta våldsamma uttryck.
Drömmer om sådant som inte är tillåtet fastänn det faktiskt bara handlar om ömhet och kärlek.

Rovdjur och politik...

Järv i Västmanland.
 Kul.
 Fast blir väl som det brukar när rovdjur närmar sig Stockholm. Precis som med vargen som nyss höll till i närheten kommer även denna järv snart att skjutas av Naturvårdsverket.
 Rovdjurspolitiken i Sverige bestämms i Stockholm men det finns inga tankar på att  etablera några rovdjur här i närheten. Inte heller ska rovdjur finnas i renbetesområdet så rovdjur ska bara finnas i norrlands skogsområden, värmland och dalarna.
Ge utrymme för rovdjur i hela Sverige så kan livskraftiga och psykiskt stabila populationer uppnås. Se till att varg och järvstammarna blir tillräckligt stora så det kan införas jakt på djuren. Jakt lär rovdjuren att frukta människor och hålla sig borta från boskap och hundar.
Självklart ska rovdjur finnas även i fjällen och de områden som idag kallas renbetesland. Renskötseln som den ser ut idag skapades på 1960 talet av länsstyrelsen, mer eller mindre som en arbetsmarknadsåtgärd, och det är lite pinsamt när man hör renskötare påstå att de bedriver en mångtusenårig tradition vidare. Återskapa vildrenstammar och våra rovdjur kommer välja dem istället för får.

Wikegård?

Ser inte ofta på ishockey men har i brist på bättre sysselsättning titat lite på hockeykväll sista tiden. Måste säga att idioten Wikegård förtar mycket av nöjet med sina pinsamma kommentarer och slutsattser. Ta bort Wikegård såkanske jag kommer titta mer på ishockey.

La Voix...

La Voix... trevligt att folket fick bestämma vilken låt som ska representera dem i Moskva. Idioterna i juryn har skämt ut oss tillräckligt. Lägg ner juryn och lita på omdömet hos den del av befolkningen som är intresserad.

RSS 2.0