Polisens blockering av barnporr på internet

Har setat och letat porr en stund och fått upp polisens sida om att siter är blockerade pga misstänkt barnporr innehåll. Känns inte så kul men i och med att jag inte har haft i syfte att titta på annat än helt vanlig laglig porr börjar jag fundera på om polisen vet vad de gör. Blockerar svensk polis sidor på internet med helt lagligt innehåll? Hur många verkliga försök att nå barnporrsidor har polisen stoppat? Det figurerar en siffra på att polisens blokeringssida visas 50000 gånger per dygn i Sverige. I hur många fall är det berättigat?
Jag har tagit mig runt polisens spärr ett par gånger och det material som antagits varit barnporr är helt lagligt med vuxna aktörer vilka visserligen lär sig i råsa och har nallar i sängen men uppenbarligen är åtminstone i 20 års åldern.
Vilken annan typ av information på internet blokeras av svensk polis?

tjat om skåne...

Lyssnade på p1 idag.
Jämtland har tydligen bytt nationstillhörighet 13 gånger och haft 5 olika huvudstäder, förutom Stockholm; Trondheim, Oslo, Bergen och Köpenhamn.
 Jämtland visar sig dessutom ha varit självständigt.
Faschinerande,
varför detta tjat i skolan om att skåne varit både svenskt och danskt me inte ett ord om det betydligt större och intressantare Jämtland?

blondinLina16

Har fortsatt leka blondinLina16 på diverse chattar. Det är lite deprimerande hur fantasilösa alla försök att få, det de vuxna männen tror är en 16 årig tjej, att prata sex och visa bilder och webkamera av sig själv naken och såklart helst onanerande. Det finns inga gränser för vad folk tror tjejer är beredda att göra framför en kamera. Vad som får mig att fundera är att så många, upp till 30% av alla inloggade på en chatt, faktiskt försöker få sexchatta med en 16 årig tjej måste ju betyda att de ganska ofta får napp?
I de fall jag visat lånade bilder och sagt det är jag har alla bett om att få träffa mig på riktigt, jag har blivit erbjuden allt möjligt, både pengar, smycken och resor och jag måste erkänna att jag börjat göra planer på att försöka blåsa kärlekskranka  småbarnspappor, lärare och andra gifta män på pengar. Det är nästan alltid familjefäder och folk med bra arbete som vill gå som längst med mig, aldrig ensamma eller mindre lyckade män.


konvertera till hindu?


Enligt hinduismen förtjänar folk de liv de har och blir en tjej sexuellt utnyttjad eller våldtagen är det inte mer än hon förtjänar i och med att hon i tidigare liv varit en dålig människa.
Fantastiskt.
Kanske skulle resa till Indien och söka upp kastlösa unga kvinnor...

Första vinterdan...

Snö... fint med ett vitt täcke över allt grått och smutsigt. Synd bara man sitter fast i en större stad denna vinter. Vet inte riktigt vad jag ska ha snön till? Ljuset har gjort mig pigg och lite rastlös så jag har hällt upp ett glas vin... Oude Kaap i bag in box till lunch en lördag.
Rött vin och vitt fruset vatten matchar ganska fint.
Borde äta lite mer men är inte hungrig.
Lite småkåt dock... har ingen att kela med så får väl surfa lite på skumma sidor tills jag hittar något att runka till.

blondinLina16


Har roat mig med att låtsas vara en småblåst 16 årig tjej på några chattsidor sista tiden. Mycket intressant och lite skrämmande, det tar sällan mer än 10 sekunder innan 5-6 betydligt äldre män kontaktade mig och ville chatta privat. Raggningsreplikerna är oftast pinsamt dåliga och går alltid ut på att få det dom tror är en 16årig tjej att visa sig naken i webkameran...
Jag förstår dem mycket väl, tonårsflickors kroppar och relativa oskyldighet är vackert och upphetsande. Jag skulle själv gärna ligga och gosa med en söt 16 åring... krama och smeka... ...kyssa och slicka henne...

RSS 2.0